Welcome!

Welcome!

torstai 17. joulukuuta 2015

Elonmerkkejä ja muuttosuunnitelmia

Noin meni kesä ja syksy ja talvessa ollaan.
Yläkylällä on paiskittu töitä ja otettu vastaan uusia tuulia  ja opeteltu elämään niiden kanssa.
 Elokuun lopussa yksi suuri muutos astui voimaan kun meille muutti silloin pienenpieni n.5 kilon karvapallero, Jippo. Jippo on belgianpaimenkoira tervueren, olimme valmistautuneet suoranaiseen tuhoon, piinaan ja taisteluun, ja nyt herran ollessa 5,5kk vanha, 18kg ja 60cm, voi kevyesti huokaista, sillä suurin osa kauhuskenaarioista on toteutumatta ja yksinkertaisesti voin vaan rakastaa tuota ötökkää. Mainio tyyppi! :)
 
Jippo 8viikkoa
 
Jiposta tullaan varmasti kuulemaan vielä, mutta on tässä muutakin muutosta luvassa, nimittäin Yläkylän tuuliviiri muuttaa tammikuussa. Me emme siis fyysisesti muuta mihinkään, tänne korpeen on tuppeuduttu ihan kunnolla, mutta blogi muuttaa uuteen osoitteeseen. Valitettavasti tarkemmin siitä saan infota vasta vuoden vaihduttua, mutta näin etukäteistiedoksi kaikille.
 
 
Eli syödään jouluna hyvin, otetaan uusi vuosi vastaan leppoisissa tunnelmissa ja tammikuussa isketään tallaa pohjaan ja aloitetaan ihan (tai ainakin lähes) puhtaalta pöydältä. Uusi osoite, vähän uutta perspektiiviä elämään ja lisää uutisia.
 
Ihanaa loppuvuotta <3 <3
 
-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti