Welcome!

Welcome!

perjantai 19. joulukuuta 2014

Pari pientä pakettia

Lähes joka joulu uhoan että "tänä vuonna en vaivaa itseäni yhen ainoalla lahja hössötyksellä", melkein jokavuosi lähimmät ystäväni ovat multa jotain tainneet saada, edes itse tehdyn kortin jos ei muuta.. Sisarusten lapsille hommataan aina paketit, sitten saan jostain jonkin ihmeellisen vimman tehdä jotain edes jollekkin.


Tänä vuonna en sitten niitä kortteja väsännyt, joten sen Wienin reissun jälkeen iski inspiraatio tehdä parille ystävälle "kortit". Se nyt sitten taas lähti vähän käsistä ja pienet joulupussit on pakattu ja tänään lähden niitä sitten kiikuttamaan eteenpäin. En voi kertoa mitä niissä on, ehkä siitä myöhemmin :)


Äitini kanssa värkkäsimme tässä jokin aika sitten vanhoista tapetin jämistä lahjapusseja, aika kivoja tuli, meilläkin kun noita tapetteja pyörii kaapeissa jos jonkinmoisia. Viimevuonna paketoin kummipoikani lahjan tapetilla päällystettyyn kenkälaatikkoon. Jos meillä tapetoidaan vuoden aikana, kaikki tietää missä kuosissa joulupaketit on seuraavana jouluna ;)


Ja parille pienemmälle paketille koristelin paperipussit.

Noita paperisia sydämiä olen jostain ostanut tässä syksyllä ja kun kaikki ei mennyt pussinkoristeeksi tein niistä ja puuvillalalngasta tuollaisen koristenauhan, joka roikkuu meidän kodinhoitohuoneessa tuomassa vähän tunnelmaa.


Tuo pahvitaulu syntyi vähän vahingossa kun pyörittelin tapetin roskia pöydällä ja kolmion mallisista palasista rupesi tulemaan kuusia. 


Viimevuonna värkkäilin näitä sydämiä, tänä vuonna työhuoneen rempan takia ompelukone on telakalla, joten piti keksiä jotain muuta. Mutta voin kertoa, että jos tällaisten näperrysten kanssa alkaa yhtään tulemaan kiire tai stressi, heitän hanskat tiskiin samantien! Koska olen sopinut itseni kanssa, etten ota stressiä joulusta, lahjoista tai joulusiivouksesta niin siitä pidän kiinni. Ennemmin käyn joulunalla vaikka halaamassa ystäviäni ja toivottamassa ihanaa joulua, kuin itkukurkussa yötämyöden mietin ja tuskailen ja rassaan kaikille jotakin, ihan vaan koska "pitää". Pitäkää tekin mielessä, että se joulu tulee kyllä, vaikka jokaista keittiönkaappia ei ole pesty ;)

Stressitöntä joulunalusta!

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti