Welcome!

Welcome!

torstai 13. helmikuuta 2014

Hyvää Ystävänpäivää!

Aloitin tämän blogin pitämisen vuoden alusta, eli 1,5kk sitten. 
Täällä on käynyt jo yli 1400 vierailijaa! 
Tuntuu ihan mielettömältä, että niin paljon! 

Kiitos mielenkiinnosta ja hyvää ystävänpäivää tasapuolisesti kaikille! :)

Minulla on muutama läheinen ystävä, joiden kanssa olen yhteydessä säännöllisesti. Osan kanssa olen tutustunut muutama vuosi sitten, muutama 10v. ystävyys löytyy ja tässä pari päivää sitten mietin, että yhden rakkaan akan kanssa tulee yhteistä taivalta tänä vuonna täyteen 14 vuotta! Tasaisin väliajoin päivitämme kuulumisia myös parin ystävän kanssa, joiden kanssa leikittiin jo ala-asteen hiekkalaatikolla ja rakennettiin mielikuvitushevosille esteratoja pitkin maita ja mantuja :) Menin ala-asteelle 20-vuotta sitten!


Ei tarvitse seisoa yksin maailman tuulissa, kun on ystävät ympärillä.


Lähes vuosi sitten muutin kaupungista maalle, n. 70 kilometrin päähän ystävistäni, tiedän silti
vaikka aikaa kuluisi, kaikilla olisi omat kiireensä eikä ehdittäisi nähdä silti on aina tervetullut kylään, aina on aikaa keittää kupillinen kahvia ja aina kaikki jatkuu, kuin päivääkään ei olisi kulunut edellisestä tapaamisesta.


Kuvat on otettu meidän kodin läheltä vanhoista ladoista, jotka on minusta todella kauniita harmaine seinineen ja kuurahuntuineen. Toivon, että saan itsekkin harmaantua yhtä arvokkaasti ja jakaa matkani rakkaiden ihmisten kanssa! Mihin maailma meitä sitten viekään.

-Suvi-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti