Welcome!

Welcome!

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Voihan räkä!

Perjantaina iski flunssa, yritin eilisen päivän vielä kieltää asian ja olimme katsomassa Jyväskylässä alamäkiluistelua, mutta illalla kotiin päästyäni kuume kaatoi mut lopullisesti. 
Koirat on kyllä huvittavia myötäeläjiä, molemmat hyvin tyynesti pötköttää kyljessä kiinni ja torkahtelee tässä sohvalla :)


Sain äitiltä jokin aika sitten tällaisen puutarhakalenterin, siinä on tavallisen kalenterin oheen kerätty kaikenlaisia vinkkejä ja ideoita pihan ja puutarhan laittoon kuukausittain. Aivan mahtava työkalu pihan suunnitteluun! Meillä kun tuo piha on toistaiseksi lähinnä epämääräinen nurmikko täynnä kantoja. Ensi kesänä on siis luvassa pihatöitä varmasti kyllästymiseen asti (ei vaan, en usko että voisin kyllästyä siihen!).


Nyt on siis saikkupäivän ohjelmat hyvin selkeät: tehdään puutarhasuunnitelmia kesäksi ja virkataan. Tuosta virkkausvärkkäyksestä on tulossa keittiöliina, eli siis tiskirätti. Lanka on bambulankaa, jonka pitäisi olla erittäin imukykyinen ja näin ollen toimia tuossa tarkoituksessa. Täytyy testata ja raportoida sitten miten käy! Lopuksi vielä pahoittelut kuvien äärimmäisen huonosta laadusta, juuri nyt ei ollut parempaa kuvauskalustoa paikalla.. 

Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille!

-Suvi-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti