Welcome!

Welcome!

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Weekends

Olipa ihana lauantaiaamu! Heräsin ennen isäntää (kerrankin!) Keittelin aamuhämärässä rauhassa kahvia ja töpöttelin kupponen kädessä koirien kanssa ulkona parin asteen pakkasessa. 

Viikonloppu aamut on ihanan kiireettömiä, ehtii juoda rauhassa kahvinsa, heräillä ja suunnitella päivän juttuja.


Tänään päästiin myös ulkoilemaan auringon paisteessa! Vaikka säätiedotus eilen tiesi kertoa että keski-suomessa sataisi tänään räntää.. Ei oo näkyny! :)


Meille muutti tässä jokin aika sitten vierashuoneeseen uusi asukki. Penkki.


Se on erittäin vanha, peräisin äitini lapsuuden kodista, hieman hutera ja haprastunut, joten se toimittaa tuollaisen sivupöydän virkaa, koska istumista se tuskin enää kestäisi. Tälle on olemassa myös kaveri, sellainen "päätypenkki" Eli sellainen lyhyt, joka tulee pöydän päähän. Sen entisöin jokunen vuosi sitten ja se on äitilläni käytössä.


Penkissä on jäänteitä harmaasta maalista, jota äitini muisteli että se olisi alkuperäinen väri. Kannettavakseen se on saanut hieman kukkapurkkia ja kynttilää, pientä kodin koristusta. Saa keskittyä loppu olemassa olonsa vain näyttämään kivalle :)


Penkin päädyn tyyli on hyvin samanlainen kuin on meillä tällähetkellä keittiössä ruokailuryhmänä olevassa pirttikalustossa. Sen pirttikaluston historiasta ei tosin ole tietoa. 
Huomenna olis luvassa lakiaispullarieha äipän luona, jos ei pulkkamäkeen päästä ni keskitytään niihin pulliin sitten ;)

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti