Welcome!

Welcome!

torstai 16. lokakuuta 2014

Kyläilyä

Rakastan sitä kun meillä käy vieraita! On mukava leipoa jotain syötävää ja kattaa kahvipöytä ja rupattaa vieraiden kanssa kaikessa rauhassa. 


Meillä ei tosin käy kovin paljon vieraita. Johtuisko siitä, että asutaan aika kaukana kaikesta ja kaikista. Lähimmät potentiaaliset kyläilijät asuu reilun 20 kilsan päässä ja suurin osa ystävistä n. 70 kilometrin päässä. Mutta kyllä täällä välillä joku käy! Eilen kävi ihan erityisen rakkaita vieraita! Nimittäin Minttua ja Hillaa-blogin Minttu sekä Hilla! Ja tietenkin Masu-mäyräkoira, joka teki itselleen pesän meidän olohuoneen torkkupeittokoriin :) 


Oli kyllä ihana päivä, näitä lisää! Nyt kunhan saan autoni takaisin (ollut 2 viikkoa isännällä lainassa) niin aion ottaa kyläpäiviä oma-aloitteisesti jos johonkin suuntaan. Kyläpaikkojen lista on kasvanut melkoiseksi viimeaikoina kun ei mukamas ole ehtinyt mihinkään! Mutta nyt aion tehdä korjausliikkeen... 


Siinä vielä meidän tyttöjen jokseenkin vakavailmeinen syyspotretti. Tänään on luvassa retkipäivä! Saa nähdä ehtiikö sillä reissulla ottamaan yhtään kuvaa, menemme tuossa lähellä sijaitsevalle luonnonsuojelualueelle paistamaan makkaraa ja ihmettelemään majavien elinalueita. Pari koiraa ja yksi kymmenvuotias pojankloppi voi olla sen verran virkeää seuraa että jää kamerat taskuun siinä melskeessä :)

Ihanaa torstaita! 

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti