Welcome!

Welcome!

maanantai 27. lokakuuta 2014

Koiruuksia tuutin täydeltä

Viikonloppuna pidimme meidän "koiraporukan" syyskokouksen ja syyspäivän, käytiin syömässä, keilaamassa ja kokoustettiin. Suunniteltiin uusia koulutuksia, leirejä ja kokeiden pitämisiä. Onnistuin työntämään itseni taas sellaisiin hommiin, että vähän oikein etukäteen jännittää! Lupauduin järjestämään ensi kevääksi meidän paikkakunnalle BH-kokeen, eli koirien käyttäytymiskokeen. Meidän seurassa on useampia koirakoita joiden pitäisi tuo koe suorittaa, koska se vaaditaan ennen kuin voi osallistua palveluskoirien muihin koelajeihin. Nyt on siis mahtava tilaisuus heille päästä omalla paikkakunnalla suorittamaan tuo koe. 


Noh, mukavaltahan tuo kuullostaa, mutta ainut mihin en itse kiinnittänyt kauheasti huomiota oli se, ettei minulla ole oikeastaan minkäänlaista käsitystä siitä miten tuollainen koe järjestetään, lisäksi lupauduin treenaamaan yhden kaverini koiran tuohon kokeeseen ja osallistumaan sen koiran kanssa. Juu, ei muutaki tulta päin vain, ei se niin vaikeaa voi olla... Eihän? :D Aamulla vierähti useampi tunti palveluskoiraliiton nettisivuilla lukemassa kaikkia ohjeita ja sääntöjä, tutustumassa hakemuksiin jne.. Onneks mulla on asiantunteva tukiverkosto puhelinsoiton päässä!


Nämä kuvat on mun omista koiruuksista, joiden sielunelämä on vahvasti järkkynyt kun mami on ollut kaiket päivät kotona ja pitänyt treenata kaikenmaaliman hömpötyksiä joka päivä. Tänäänkin lenkin ja treenien jälkeen on möngitty tyynyjen sekaan sohvalle kuorsaamaan, on pikkukoirilla niin rankka elämä ;)Oikeasti kyllä innolla odotan tulevia koirajuttuja, pääsen treenaamaan belgianpaimenkoiraa, joka on tyyliltään hyvin erilainen kun nuo omat koirat. Oman koiran kanssa on tammikuussa eka möllitoko-koe (eli epävirallinen tottelevaisuuskoe) 
Ja jospa sitä pääsis ensi vuoden puolella niihin virallisiinkin kokeisiin :) Ja sitten kun on yhdet kokeet järjestänyt ni seuraavalla kerralla tietää miten se toimii.

Märästä ja koleasta säästä huolimatta pirteää viikon alkua! 

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti