Welcome!

Welcome!

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Vettä ja kuraa

Meillä sää on ankea, vettä sataa, on harmaata ja kuraista. Tällaisessa kahden rymykoiran perheessä kuran määrä konkretisoituu monta kertaa päivässä kun koirat käy pyörähtämässä ulkona ja joka reissun jälkeen käydään tassupyykillä kylppärissä, joka on sitten myös juuri sen näköinen että siellä on käynyt kaksi pitkäkarvaista, korvista hännänpäähän rapaista koiraa vähän kaunistautumassa... Huoh..

Noh, kaikesta tästä harmaudesta ja ankeudesta huolimatta on toiveikas olo. Ei voi tulla samanlaista talvea kuin viimevuonna! Eihän? Kyllä kohta tulee lunta ja pakkasta, tuleehan?? Varovaisen optimistisesti yritän suhtautua tulevaan talvikauteen.Viimeviikko hurahti Etelä-Suomessa pienissä remppahommissa, olin kälyn perheen luona loisimassa koko viikon ja samalla fiksailin vähän seiniä uuteen uskoon. Tuli paljon vaaleaa raikasta pintaa, nuhjuisen tapetin tilalle :) 

Luovuin myös yhdestä "en oo koskaan"-pelin valttikorteistani, matkustin nimittäin junalla ekaa kertaa elämässäni (kyllä, en siis oo koskaan aiemmin ollut junassa. Outoa, eikö?) Tiedättehän "en oo koskaan"-pelin? Osallistujat kertovat asioita itsestään joita ei oo koskaan tehnyt, mutta muut todennäköisesti ovat. Tälläerää jouduin siis ihan omin pikku aivosoluin vaihtamaan Helsingissä bussin junaan ja sillä köröttelin määränpäähäni. En edes eksynyt :D Kyllä sitä välillä tuntee itsensä niin maalaiseksi!


Nyt kun olin viikon pois kotoa, on huusholli sen näköinen, että isäntää ei oo kauheasti kiinnostanut siivota ja järjestellä paikkoja, joten se olisi nyt edessä! Koiratkin on ollut viikon treenilomalla, tänään nähdään mitä tuo tauko on tehnyt niiden innolle. Kävin myös ostelemassa vähän askartelutarvikkeita, kunhan ensin saadaan perusasiat urilleen, voidaan aloittaa joulu- ym. askartelut. Muutaman lahjan aion tänä vuonna tehdä ja lahjoittaa, mutta ei niistä enempää, jos asianosaiset vaikka käyvät täällä lukemassa ni ei mene ylläri pilalle :)

Mukavaa viikkoa!

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti