Welcome!

Welcome!

torstai 13. marraskuuta 2014

Verhotuska

Löysin tälläviikolla kodin1:n alelaarista pari anno-merkkistä puuvillaista torkkupeittoa ja mietin mitä niistä tekisin, koska tiesin ettei niille tule käyttöä torkkupeittoina. 


Päätin että niistä tulee verhot meidän vieras- ja työhuoneisiin. Kerrankin sain jonkin HYVÄN verhoidean, Olen ihan tuskassa meidän verhojen kanssa, kun en tiedä millaiset mihinkin pitäis olla ja miten sais tuotua huoneeseen oikeanlaisen tunnelman, verhot on kuitenkin aika iso osa sitä fiilistä ja sisustusta. 


130x170cm kokoisesta kankaasta sain oikein hyvän kokoisen verhon. Noissa huoneissa ei tarvitse pimentäviä tai muutenkaan peittäviä verhoja, joten tein niistä "rullaverho" tyyppiset.


Yläpäähän tankokuja.


Pitsinauhat solmimisnauhoiksi.


Ja tadaa! Siinä se on, hieman saattais vielä silitysrautaa kaivata, mutta fiilis on nyt hyvä. Sekä ylä että alapäässä on puiset harjanvarret tukikeppeinä. Työhuoneeseen tulee sitten samanlainen kunhan se saadaan remontoitua. Sekin olis edessä, luulen että siitä tulee jotain juttua tänne blogin puolelle :)


Olohuoneen verhoja olen vaihdellut nyt viimeaikoina moneen otteeseen, en tiiä millaset verhot siellä pitäis olla, keveät pitkät ja pitsiset vai jonkinlaiset laskosverhot vai mitä? Ehkä ne oikeanlaiset osuu kohdalle sit ku on jaksanu tarpeeks monenlaisia kokeilla :)

Täällä odotellaan myös viikonloppua ihan liitoksista ratkeamaisillaan, on tiedossa Elastisen keikka rakkaitten akkojen kanssa (!!) Fintelligenssiä oon ollu kattomassa mutta tää on eka Elan oma keikka, sit sunnuntaina on taas koirailu päivä, vähän koirakoulua ja pitkästä aikaa pääsen meidän sunnuntai-treeneihin kun ollaan oltu pari viikonloppua reissussa. Jee! Onpas nyt hyvät fiilikset :)

Ihanaa loppuviikkoa teille kans! 

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti