Welcome!

Welcome!

perjantai 7. marraskuuta 2014

Puita puita!

Tarpeeksi selkeästi ilmaisin taas tahtoni kelien suhteen edellisessä postauksessa,
 sillä nyt on pakkasta! Hyvä hyvä! :)

Pakkanen tietää meillä myös puita uuniin. Paljon, useaan uuniin. Joten eilen harrastettiin puiden ajoa juuri remontin pyörteistä selvinneeseen liiteriin. Äiti tuli auttamaan kun lupasin talkoo palkaksi saunotuksen meidän saunassa, edullinen apumies :) Puita oli "kioskissa" eli ulkoliiterissä ja sieltä ne piti kärrätä sisäliiteriin ja ulkona oleva halkokasa siirrettiin kuivumaan "Kioskiin". Se mistä tuo koppi on nimen "kioski" saanut, on minulle hieman mysteeri, jossain vaiheessa siitä vaan alettiin puhumaan kioskina :) Meillä menee vuodessa varmaan reilu 20 mottia polttopuita, joten niitä on jokapaikka täynnä.

Meidän "kioski"
Olemme lähdössä viikonlopuksi Ristijärvelle, missä on mieheni mökki ja mummola. Täytyy lämmittää huushollia valmiiksi, jotta sunnuntaina ei olisi yhtä kylmä kuin viime sunnuntaina kun tulimme Hyvinkäältä, tuvassa oli 11 astetta lämmitä :D Tehtiin tulet uuneihin ja peti sohvalle ja nukuttiin siinä, huonosti ja ahtaasti tosin, mutta makkarissa olis palentunu. Koiratkaan ei suostunu nukkumaan lattialla, vaan molemmat änkes meidän väliin lämpimään.


Täytyy lyödä pökköä pesään ja pakata lämmintä mukaan Kainuuseen, siellä on kuulemma lunta ja pakkasta, joten täytyy varautua talviseen meininkiin :)


Ihanaa ja lämmintä viikonloppua kaikille! 

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti