Welcome!

Welcome!

perjantai 24. lokakuuta 2014

Pinterestin joulu!

Voihan koukutus! 
Liityin jokin aika sitten pinterestiin, ja olen totaalisesti koukuttunut siihen! Sieltä löytyy aivan mahtavia askartelu-, sisustus-, hius- ja tiesmitä-ideoita. 

@Carrie Wubben  This is what I was thinking..... I have small wood lace decorations, some lace (would need more), I don't have burlap... I am allergic, I thought to have rice in the bottom of the jars with some baby's breath.  I have wood words that say Family, MrMrs, Friends; I have 35-40 doillies for the table;
kuva pinterestistä
Nyt kun pakkasta on ollut monta päivää on mieleen tullut myös joulu. Rakastan joulua ja sen laittamista ja odotan innolla koska kehtaan alkaa kaivamaan esille ensimmäisiä koristeita ja valoja :)

Made with recycled paper from a book or music sheet and "glittered" ;) Items needed: old paper back books, scissors, plastic Christmas ornaments, mod podge, spray on glitter. I cut the paper back book into small strips, dipped into the mod podge and put on the Christmas ornament. When it was totally dry I sprayed it with the glitter glue.
Kuva pinterestistä

vintage feel old gold and white wreath
Kuva pinterestistä


Täytyy varmaan askartelutarvikkeita lähteä tästä shoppailemaan, jotta saadaan koti joulukuntoon sitten jossain vaiheessa :) Ja käykää te inspiroitumassa siellä pinterestissä! Se on mahtava ideapankki.

34 Cool Rustic Christmas Decorations And Wreaths | DigsDigs
Kuva pinterestistä

It's about the people around you not the décor.  Simple creates the mood and let's you concentrate on the food and your friends.
Kuva pinterestistä

-Suvi-

1 kommentti:

  1. Mulle kävi aika samanlainen joulu hurahdus! Itsekkin eksyin pinterestiin ja nyt on kova askartelu into :D nuo purkit on niin sulosia!

    VastaaPoista