Welcome!

Welcome!

perjantai 13. helmikuuta 2015

Ei toista samanmoista!

Treeniliiviä, nimittäin.
Ostin kirppikseltä itselleni haavelemani berra-merkkisen treeniliivin nuihin koirahommiin
 ja koska kirppislöydöstä oli kyse, ostopäätöksen sai aikaan hinta,
 kolmasosa kaupan hinnasta (ovh. n. 80e) ja oli vielä ihan uuden veroinen!
 Joten, ei haitannut se, että se oli vähän iso,
vähän turhan hempeän värinen, mutta silti just hyvä.
 
 
Sillä minähän teen siitä juuri mieleisen, eikä tarvittu muutako hieman ompelukonetta ja kangastussi! Ja kiva tuli, vielä siinä on vähän varaa piirrustella jos tulee lisää inspiraatioita :) Vähän tuli sellanen fiilis tuosta tussista, että saatan jotain muutaki vielä koristella sillä... Ehkäpä :) Olen joskus lapsena ollut innokas piirtäjä, mutta vuosikausiin ei ole tullut sitäkään harrastettua.
 

Takaosasta tuli hyvinkin monenmoinen sekamelska, kauempaa ei yksityiskohdista saa selvää, mutta lähemmin kun tarkastelee löytyy sydämiä ja tassuja, pitsimäisiä kuviointeja ja tähtiä, vähintään viisi ;) Raitaa ja ruutua, vähän tuollaista henna-tatuointi henkeä.
 

Etuosa on (ainakin vielä) hyvin yksinkertainen, siitä löytyy Lilin nimi ja syntymäaika, sekä vähän  pientä koristusta oltapäältä. Toisessa rinnuksessa on gordoninsetteri siluettikuva.

Ihanaa viikonloppua!
 
 
-Suvi-

2 kommenttia:

  1. Mä katoinkin eilen et onpa kiva liivi et miks en oo aiemmin kiinnittäny siihen mitään huomiota, mutta sehän selviskin nopeesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hennonu ostaa liiviä kaupasta ni piti tuunata sitä mitä oli tarjolla ;) Ja taisi olla vasta toista kertaa päällä eilen :)

      Poista