Welcome!

Welcome!

tiistai 7. tammikuuta 2014

Itse kun tekee ni saa sellasen ku sattuu tulemaan..

Kuten olen ehkä joskus maininnut, teemme mielellämme itse juttuja, pieniä nikkarointeja ja ompeluja. Yritän myös virkata ja kutoa, mutta se tarvitsisi treeniä kovin paljon, eikä aikaa ole tarpeeksi.

Isäntä sen sijaan on näppärä käsistään ja minullakin maalisuti pysyy näpeissä. Kodistamme löytyykin itse tehtynä muutamia tavaroita, vai olisiko ne huonekaluja?


Naulakko tehtiin minun vanhan tv-tason puisesta pöytälevystä. Piirsin paperille kaavan tuosta sivuosan kaaresta ja isäntä leikkeli palat kuviosahalla. Levyjen reunoja on vuoltu jotta saatiin aikaan vähän rosoisempi lopputulos. Koukutkin on vanhasta naulakosta jonka edelliset asukkaat olivat jättäneet tänne meille. Vähän maalia pintaan ja avot! Kori on löytynyt Jyväskylän minimanista.


Tämäkin on todellista kierrätystä, sen on veljeni tehnyt meille tupari lahjaksi. Luulen että nuo heinäseipäät ovat melkoisen elämäntehtävän jo ennen kenkätelineeksi päätymistään :)


Ahtaiden kulkuväylien kenkätelineeksi isäntä suunnitteli tällaisen. Tämäkin yksilö on jostain työmaan ylijäämä puista tehty. Äärimmäisen asiansa ajava vehje, viehän se jonkin verran vähemmän tilaa kuin tavallinen teline!Puulaatikko on meillä erittäin käytetty laite. Talomme lämpiää kokonaan puilla, käyttövettä myöten, joten puita roudataan ees, taas, uuniin, kattilaan, saunaan... Ylijäämä panelit tuli tarpeeseen ku keittiöön tarvittiin mittatilaus-puuloota. 

Onnea on oma näppärä kirvesmies! ;)

-Suvi-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti