Welcome!

Welcome!

torstai 2. tammikuuta 2014

Projekti: talosta koti osa 1.

Viime huhtikuussa ostimme itsellemme 140 neliötä remontoitavaa, muutaman tuhat neliötä pihaa hoidettavaksi, sekä hiljaisuutta, rauhaa, ripaus maalaisidylliä ja hemmetinmoisen työmatkan! :DMeillä remontti tehtiin omin hartiavoimin, sillä ammattitaitoa siihen löytyy omasta takaa, minä olen ammatiltani maalari ja mieheni kirvesmies.

Talo on 20-vuotta vanha, joten pintojen uusiminen riitti. Olohuoneesta osittain purettiin yksi väliseinä, alaosa jätettiin tilanjakajaksi keittön ja olohuoneen väliin.

Sitten vähän väriä pintaan. Tulisijat ja katot saivat valkoisen värin ja muilta seiniltä poistettiin tapetit ja ne maalattiin harmaiksi. Harmaan sävystä käytiin melkoiset taistot, mutta loppupeleissä väri on kyllä miellyttänyt molempia.


Lattiaan asennettiin laminaatti, harmaan sävyinen sekin. 
Kaikki listat on valkoisia ja melko leveitä. 
Keittiön kaapit oli kohtuu hyvässä kunnossa, 
joten sinne vaihdettiin tasot sekä välitilan laatoitukset.

Keittiötä ennen remppaa

Ja remontoituna.


Tästä remontti levisi makkareihin, kylppäriin ja saunaan. Siitä lisää myöhemmin.. :)

-Suvi-
2 kommenttia:

 1. Heips! :)

  Ihanan näköinen koti teillä!
  Saako udella, minkä merkkistä tuo teidän laminaatti on?

  T. Toinenkin harmaan ystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja sori kun kesti tässä vastauksessa, on blogi vietellyt hiljaiseloa koko kesän. Laminaatti on egger-merkkistä, malli mf4267. Se on ostettu joku 2,5 vuotta sitten Starkilta ja on muuten ollut hyvä vaikka ei ollut kovin kallis, n. 15e neliö. Vaikka meillä on kaksi isohkoa koiraa ja ne riekkuu ja temuaa sisällä niin en ole huomannut että olis jälkiä tullut, ja koska tuossa on saumoissa tuollaiset urat, niin vaikka pentu on pissaillut pitkin lattioita nyt viime kuukauden, ei ns. "pystyyn nousua" ole huomattu. Eli voin suositella niin ulkonäön kuin laadunkin puolesta! :)

   Poista