Welcome!

Welcome!

tiistai 6. tammikuuta 2015

Kotona


Napsin muutaman kuvan kotona tässä yksi päivä ja tuli pientä uudistuksen tarvetta taas. Omia kuvia ja kuvia omasta kodista on hankalaa yrittää katsoa puolueettomasti, vaikka kuinka yrittäisi. Vaikka joku muu sanoisi, että ompa kivannäköinen se tai tuo, silti se näyttää omaan silmään ehkä hieman tylsältä tai tavalliselta. Sisustaminen on välillä vähän hankala laji, varsinkin tällaiselle, jolla on intoa paljon, mutta ei halua käyttää rahaa kauheasti, joten monesti pitää yrittää pyöritellä jo olemassa olevia tavaroita, jotta saisi mieleisen näköistä.


Sittenkun se inspiraatio iskee, pitäisi saada muutoksia tehtyä kerralla, mutta se on vähän suuruuden hulluutta, ei tässä tilanteessa ole varaa laittaa koko huushollin mattoja, verhoja ja lamppuja kerralla uusiksi :D 


Harmikseni se vierashuoneen remppa on vieläkin vaiheessa, lattia ja listat puuttuu edelleen. Ne kun saisi paikoilleen niin voisi keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten sisustukseen ;)


Joululomalla alkoi seljetä ajatus myös siitä, millaisia valaisimia tarvittais. Tällähetkellä lähes kaikki meidän lamput on sellaisia mitä on vaan kerääntynyt matkaan tässä vuosien varrella, kovinkaan montaa ei ole tähän kotiin ajatuksella hankittu. Paitsi tuo olohuoneen jalkalamppu, joka vilahti jossain kuvassa. Huonosti valittujen lamppujen lisäksi meillä on monenmoisia sydämiä, tuhaterilaista harmaan sävyä ja haave valkoisesta sohvasta, jota ei meille koskaan tule koska koirat. 


-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti