Welcome!

Welcome!

perjantai 9. tammikuuta 2015

Pönttöpäät

Meidän molemmat koirat steriloitiin torstaina. Asiasta oli päätetty jo syksyllä, mutta Lilin juoksut veivät asiaa tänne tammikuulle asti. Lili sai juoksujensa aikaan raivokohtauksia ja retuutti Milaa milloin mitenkin, ja Mila 7v. alkaa olla jo sen ikäinen, että haluttiin ennaltaehkäistä vanhuudenvaivoja tällä osa-alueella. Toivotaan että näihin asioihin tulisi apua tästä.Nyt minulla on täällä kaksi koiraressua kaulurit (joita meillä pöntöiksi kutsutaan) päässä ja sohvat on laitettu käyttökieltoon, koska kaikenlainen hypähtely ja hyökkiminen on kielletty nyt ainakin muutaman päivän, jotta haavat ei ratkea. 


Ensimmäinen yö nukuttiin porukalla patjalla olkkarin lattialla, Lili nyyhkytteli vähän väliä pitkin yötä ja minä lohdutin ja kyynelehdin, kun ei sille raukalle voi edes selittää, että kaikki on hyvin parin päivän päästä. Ottaa mamille vähän koville kun toiset on niin reppanoita.


Tällä hetkellä pitäisi siis saada ne pysymään rauhallisina. Tämän aamupäivän aikana on ainakin ilmennyt se, ettei Lili osaa kävellä, vaan se kulkee juoksemalla ja kun on vähän hutera olo eikä se ole ikinä ennen ollut tuo pönttö päässä, niin liikkuminen koostuu epämääräisistä ryntäilyistä satunnaisiin suuntiin ja pysähtyminen tapahtuu törmäämällä johonkin, siihen jäädään töröttämään sitten, kunnes joku tulee ja ohjaa seuraavaan suuntaan... Hohhoijaa... Jospa tämä tästä. 

Täytyy itse yrittää pysyä rauhallisena ja keksiä tekemistä joka on mahdollista toteuttaa olohuoneen lattialla :D 

Normaalimpaa viikonloppua teille!

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti