Welcome!

Welcome!

maanantai 26. tammikuuta 2015

Pinnatuolit

Viimekesänä myytiin meidän vanha mummolantalo, talo oli ollut tyhjillään jo reilun vuoden ja kaikki tavarat oli siellä suurinpiirtein niillä paikoilla mihin ne oli jääneet kun mummu muutti palvelutaloon kirkolle. Kävimme ennen myyntiä tonkimassa vanhoja tavaroita, sovimme porukalla että jokainen ottakoon mitä tahtoo ja loput viedään kaatopaikalle. Ja voi miten paljon kaikkea roinaa sinne olikaan kerääntynyt :( Vanhoja kirjoja, petivaatteita, patjoja.. Mutta oli siellä seassa muutama helmi, ja meille noista helmistä muutti ruokaryhmä, pinnatuolit ja pyöreä pöytä.
 
 
Myrkynvihreät kalusteet eivät tosin sellaisenaan meitä ihastuttaneet, mutta kun itse tekeviä ihmisiä ollaan, otin kalusteet kauniiseen käsittelyyni ja niistä tuli vaalean harmaat.
 
 

Sijoituspaikkana niille on suunniteltu kuisti, tosin ne on niin kauniit että tekisi mieleni raahata ne keittiöön! Mutta kuistilla ne nyt olkoon, ja nyt malttamattomana odotellaan että kevät meille saapuu että saadaan kuisti maalattua sisältä niin aletaan päästä siihen ihanaan maalaiskuisti-tunnelmaan mitä halajan.
 
 Tämä ja seuraava viikko onkin meille hyvin mielenkiintoinen, kun isännän siskon koirat on meillä hoitolapsina, sellaiset mustat, karhun näköiset ja vasikan kokoiset :) Meidän tytöt ei tosin aivan välittömästi olleet kovin innoissaan tästä järjestelystä, mutta en usko että ne jaksaa kovin montaa päivää mököttää.
 
Reipasta viikkoa! 
-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti